SWIIM
spabad Norrköping

Njut av ett utespa i världsklass med revolutionerande hydroterapi, massagefunktioner eller varför inte ett inbyggt högtalarsystem. Vi är stolta återförsäljare av premium spabaden Highlife, Hot Spot, Limelight och Swimspa.

Spabad

SWIIM Norrköping

På Swiim kan du utforska vårt breda utbud av högkvalitativa spabad som finns tillgängliga i Norrköping. Om du, precis som många andra, drömmer om att äga ditt egna spabad i Norrköping, erbjuder vi våra välrenommerade modeller Highlife, Hot Spot och Limelight som har fått mycket uppskattning från våra kunder.

Dessutom har vi ett urval av Swimspa till salu. Dessa ger dig möjlighet att införskaffa ett rymligt spabad i Norrköping som inte bara erbjuder avkoppling, utan också möjliggör träning och motion genom justerbara jetstrålar som du kan anpassa efter dina preferenser.

Vårt sortiment av spabad är skapat för att erbjuda komfort och lyx i varje stund. Oavsett om du väljer en modell från Highlife, Hot Spot, Limelight eller Swimspa-serien, kan du förvänta dig pålitliga spabad med noggrant utformad design och avancerad teknologi. Utforska vår kollektion och hitta det spabad som passar dina behov och livsstil bäst

Swiim är din leverantör av spabad i Norrköping

Stig in i en värld av ultimat avkoppling och välbefinnande med våra exklusiva spabad i Norrköping! Upplev en oöverträffad nivå av komfort och njutning direkt i ditt eget hem. Våra spabad är mer än bara en investering i din fysiska hälsa – de är en investering i din livskvalitet och ditt välbefinnande.

Vi erbjuder ett omfattande urval av alternativ att välja mellan, inklusive olika typer av jetstrålar, belysning, ljudsystem och vattenreningssystem. Hos oss kommer du garanterat att finna ett spabad som passar just dina behov, och vi är mer än villiga att besvara alla dina frågor. Dessutom tillhandahåller vi kvalificerade och erfarna installatörer för att försäkra oss om att ditt bubbelbad installeras korrekt och säkert.

Om du söker ett spabad i Norrköping finns vi här för att erbjuda dig en exklusiv upplevelse med våra premiumspabad. Swiim erbjuder det bästa urvalet av spabad på marknaden i Norrköping och vår målsättning är att hjälpa dig att uppnå den ultimata spaupplevelsen.

highlife utespa

Utforska våra spabad i Norrköping

Hotspring Highlife

Med en Highlife får du inte bara en imponerande design som smälter in i din utemiljö, du får också tillgång till avancerad teknik som ger dig full kontroll över din avkoppling. Våra kraftfulla jetstrålar är utformade för att ge dig en skräddarsydd massagupplevelse, och vårt unika vattenreningssystem håller vattnet kristallklart med minimal ansträngning från din sida. Med enkel skötsel och intuitiv användning är ditt Highlife-spabad redo att leverera avkoppling och njutning närhelst du önskar.

Highlife spabad
Limelight spabad

Hotspring Limelight

Med en Limelight får du en design som passar harmoniskt in i din utemiljö, tillsammans med kraftfulla jetstrålar som kan lindra spänningar och främja avslappning. Dessutom är våra spabad energieffektiva, vilket hjälper dig att spara tid och pengar samtidigt som du bidrar till en mer hållbar livsstil. Våra enkla vattenbehandlingssystem gör även skötseln smidig och bekväm.

Upptäck vårt sortiment idag och ta steget mot en mer avslappnad livsstil med en Limelight-spabad. 

Hotspring Hot Spot

Våra Hot Spot imponerar med sin enkla och slående design. Med vår innovativa FiberCor®-isolering håller vi värmen effektivt inne i spabadet, vilket inte bara bidrar till en energieffektiv drift utan också till att du kan njuta av en konstant och bekväm vattentemperatur året om.

Vårt EverFresh®-system gör skötseln av ditt spabad enkel och smidig. Du behöver inte oroa dig för krånglig vattenbehandling – systemet tar hand om vattnet åt dig, så att du kan fokusera på att koppla av och njuta av ditt spabad i Norrköping. 

Hot Spot Hot Spring
USSPA Swimspa

USSPA Swimspa

Ett USSPA swimspa är en smart fusion av pool och spabad. Denna anpassningsbara hybrid mellan spabad och pool blir alltmer populär och utgör en utmärkt investering för både fritid och förbättrad hälsa. Med en kraftfull motströmsanordning kan du simma på plats och få en effektiv träningsupplevelse, oavsett poolens storlek. Förutom simning kan du också njuta av avkoppling i swimspadelen. 

Spabad tillbehör

Ta hand om ditt spabad med våra exklusiva spatillbehör. Vi är stolta över att erbjuda ett omfattande sortiment av produkter som kommer att förhöja din tid i vattnet och göra din upplevelse ännu mer avkopplande och givande.

Oavsett om du letar efter bekväma nackkuddar, aromatiska dofter för aromaterapi, eleganta stegar för enkel åtkomst eller praktiska förvaringslösningar, har vi allt du behöver för att skapa den ultimata avkopplingen i ditt spabad. Våra spatillbehör är noga utvalda för att erbjuda både komfort och funktionalitet samt för att förenkla din vardag.

hh

Lägg till din rubriktext här

The values we live by

Excellence

Viverra maecenas accumsan lacus vel. Risus ultricies tristique nulla aliquet enim tortor. Nam aliquam sem et tortor consequat id porta nibh

Results

Viverra maecenas accumsan lacus vel. Risus ultricies tristique nulla aliquet enim tortor. Nam aliquam sem et tortor consequat id porta nibh

Collaboration

Viverra maecenas accumsan lacus vel. Risus ultricies tristique nulla aliquet enim tortor. Nam aliquam sem et tortor consequat id porta nibh