hh

Bubbelpool SWIIM

Njut av ett utespa i världsklass med revolutionerande hydroterapi, massagefunktioner eller varför inte ett inbyggt högtalarsystem. Vi är stolta återförsäljare av premium spabaden Highlife, Hot Spot, Limelight och Swimspa.

Spabad

Vad är en bubbelpool

Ett bubbelpool utgör en vattenanläggning som bjuder på avslappning, hydroterapi och kan användas under bar himmel året om. Den är försedd med värme, kraftfulla jetstrålar och ofta bubbelanordningar som skapar en skön massage och lindrar kroppsliga spänningar.

En bubbelpool har ergonomiskt utformade sittplatser och utrymmen för bekvämt bruk samt vattenreningssystem som säkerställer rent och klart vatten. Ett skydd används för att täcka bubbelpoolen när den inte är i användning, vilket hjälper till att behålla värmen och förhindra smuts och skräp.

Dessa installationer kan monteras både utomhus och inomhus och tjänar till att främja avslappning och välbefinnande genom att förbättra cirkulationen och minska stress. De finns i varierande storlekar och modeller för att passa olika behov och utrymmen.

Spabad

Bubbelpool i världsklass

Vi är stolta att vara återförsäljare av premium bubbelpool  från Hotspring, som erbjuder flera olika kollektioner för att möta olika behov och preferenser. Vi erbjuder premium bubbelpool  från Hotspring, inklusive Highlife, Limelight och Hot Spot-kollektionerna, kända för sin höga kvalitet och innovativa funktioner för avkoppling och terapi.

Dessa kollektioner möter olika behov och preferenser, med Highlife som erbjuder lyx och skräddarsydda massager, Limelight som kombinerar stil och prestanda, och Hot Spot som ger utmärkt värde och pålitlig prestanda. Oavsett ditt val kan du förvänta dig avancerad teknik och fokus på avkoppling och välmående.

Dessutom erbjuder vi utvalda Swimspa från USSPA, vilket ger dig ännu fler alternativ när du överväger att investera i ditt eget spa. Med en bubbelpool från USSPA swimspa kan vi erbjuda både simning och avkoppling inom samma vattenområde. Med en kraftfull motströmsanordning kan du simma på plats och få en effektiv träningsupplevelse, oavsett poolens storlek. Förutom simning kan du också njuta av avkoppling i swimspadelen.

Highlife spabad

Utforska våra bubbelpooler

Hotspring Highlife

Med en Highlife får du inte bara en imponerande design som smälter in i din utemiljö, du får också tillgång till avancerad teknik som ger dig full kontroll över din avkoppling. Våra kraftfulla jetstrålar är utformade för att ge dig en skräddarsydd massagupplevelse, och vårt unika vattenreningssystem håller vattnet kristallklart med minimal ansträngning från din sida. Med enkel skötsel och intuitiv användning är din Highlife-bubbelpool redo att leverera avkoppling och njutning närhelst du önskar.

Highlife spabad
Limelight spabad

Hotspring Limelight

Med en Limelight får du en design som passar harmoniskt in i din utemiljö, tillsammans med kraftfulla jetstrålar som kan lindra spänningar och främja avslappning. Dessutom är våra bubbelpooler energieffektiva, vilket hjälper dig att spara tid och pengar samtidigt som du bidrar till en mer hållbar livsstil. Våra enkla vattenbehandlingssystem gör även skötseln smidig och bekväm.

Upptäck vårt sortiment idag och ta steget mot en mer avslappnad livsstil med en Limelight-bubbelpool. 

Hotspring Hot Spot

Våra Hot Spot imponerar med sin enkla och slående design. Med vår innovativa FiberCor®-isolering håller vi värmen effektivt inne i spabadet, vilket inte bara bidrar till en energieffektiv drift utan också till att du kan njuta av en konstant och bekväm vattentemperatur året om.

Vårt EverFresh®-system gör skötseln av din bubbelpool enkel och smidig. Du behöver inte oroa dig för krånglig vattenbehandling – systemet tar hand om vattnet åt dig, så att du kan fokusera på att koppla av och njuta. 

Hot Spot Hot Spring
USSPA Swimspa

USSPA Swimspa

Ett USSPA swimspa är en smart fusion av pool och bubbelpool. Denna anpassningsbara hybrid mellan bubbelpool och pool blir alltmer populär och utgör en utmärkt investering för både fritid och förbättrad hälsa. Med en kraftfull motströmsanordning kan du simma på plats och få en effektiv träningsupplevelse, oavsett poolens storlek. Förutom simning kan du också njuta av avkoppling i swimspadelen. 

Bubbelpool tillbehör

Ta hand om din bubbelpool med våra exklusiva spatillbehör. Vi är stolta över att erbjuda ett omfattande sortiment av produkter som kommer att förhöja din tid i vattnet och göra din upplevelse ännu mer avkopplande och givande.

Oavsett om du letar efter bekväma nackkuddar, aromatiska dofter för aromaterapi, eleganta stegar för enkel åtkomst eller praktiska förvaringslösningar, har vi allt du behöver för att skapa den ultimata avkopplingen i ditt spabad. Våra spatillbehör är noga utvalda för att erbjuda både komfort och funktionalitet samt för att förenkla din vardag.

• Regelbundet Vattenbyte: För att hålla vattnet friskt och klart, byt ut det 2–3 gånger per säsong, beroende på användning. Regelbundet vattenbyte förhindrar uppbyggnad av oönskade ämnen och bibehåller vattenkvaliteten.
• Filtreringsystem: Rengör filtret en gång i månaden eller enligt tillverkarens rekommendationer. Ett effektivt filtreringssystem hjälper till att avlägsna smuts och partiklar från vattnet.
• Kontroll av pH-värde: Övervaka och justera regelbundet vattnets pH-värde för att säkerställa att det ligger inom det optimala intervallet (vanligtvis 7.2–7.6). Detta hjälper till att undvika irritation av ögon och hud samt förlänga livslängden på utrustningen.

Kostnaden för att driva ett spabad kan variera beroende på flera faktorer, inklusive storlek och typ av spabad, energieffektivitet, klimat, användningsmönster och elpriser. Här är några generella kostnadsaspekter att tänka på:

Årligt underhåll för vattenrening: Generellt kostar vattenrening och kemikalier för att hålla vattnet rent och klart mellan 800-1500 kronor per år.

Energiförbrukning: Energiförbrukningen för spabadet, inklusive uppvärmning, jetstrålar och eventuell belysning, kan uppgå till 3000-4000 kWh per år. Kostnaden varierar beroende på ditt lokala elpris.

Dessa kostnader kan naturligtvis variera från plats till plats och beroende på individuella användningsmönster och energieffektivitet för det specifika spabadet. Det är alltid bra att vara medveten om dessa kostnader och inkludera dem i din budget när du överväger att äga ett spabad.

Att sänka kostnaderna för att äga och driva ett spabad kan vara fördelaktigt för både din ekonomi och miljön. Här är några tips för att göra ditt spabad mer kostnadseffektivt:

  1. Investera i ett energieffektivt spabad: När du väljer ett spabad, leta efter en modell som är känd för sin energieffektivitet. Moderna spabad är ofta bättre isolerade och har effektivare värmesystem, vilket minskar energiförbrukningen.

  2. Använd ett termolock: Använd alltid termolocket när spabadet inte är i användning. Detta hjälper till att bevara värmen och minska värmeförlusterna, vilket i sin tur minskar elkostnaderna.

  3. Sänk temperaturen: Om du inte använder spabadet regelbundet, överväg att sänka temperaturen något när det inte är i användning. Detta kan bidra till att minska uppvärmningskostnaderna.

  4. Kemikaliehantering: Följ riktlinjerna för korrekt vattenrening och använd inte mer kemikalier än nödvändigt. Överskott av kemikalier kan påverka vattnets kvalitet och öka kostnaderna för underhåll.

  5. Kör pumpen på ekonomiläge: Många spabad har inställningar för pumpens driftläge. Använd ekonomiläge när du inte behöver kraftig filtrering eller massage, vilket minskar energiförbrukningen.

  6. Underhåll och service: Håll ditt spabad i gott skick genom att regelbundet rengöra filter, kontrollera för läckage och utföra nödvändigt underhåll. Ett välunderhållet spabad är mer energieffektivt.

 

hh

Lägg till din rubriktext här

The values we live by

Excellence

Viverra maecenas accumsan lacus vel. Risus ultricies tristique nulla aliquet enim tortor. Nam aliquam sem et tortor consequat id porta nibh

Results

Viverra maecenas accumsan lacus vel. Risus ultricies tristique nulla aliquet enim tortor. Nam aliquam sem et tortor consequat id porta nibh

Collaboration

Viverra maecenas accumsan lacus vel. Risus ultricies tristique nulla aliquet enim tortor. Nam aliquam sem et tortor consequat id porta nibh